5 kategorija sadržaja
Interaktivno su povezani.

Više
sadrzaj

Fer cijena. Za godinu dana.
Neograničeno pretraživanje. Bez skrivenih troškova.

Pretplatite se
fer

Fleksibilni smo.
Pretplatite se na puni paket. Ili samo na pojedinačne sadržaje.

Pretplatite se
fleksibilno

Ako ste zainteresirani za primanje obavijesti o webinarima, savjetovanjima i radionicama u organizaciji Inženjerskog biroa d.o.o., molimo da upišete svoju e-mail adresu. Time dajete privolu za obradu osobnih podataka radi obavještavanja o navedenim uslugama.

 

Vaš email:
   

 

Slanjem ovog obrasca potvrđujete da ste upoznati s pravom da u svakom trenutku od Inženjerskog biroa d.o.o. kao voditelja obrade možete zatražiti pristup svojim osobnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje njihove obrade kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu te pravo na prenosivost podataka. Također potvrđujete da ste upoznati s pravom da u svakom trenutku možete povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Ako u bilo kojem trenutku želite povući privolu za slanje newslettera i/ili drugih promotivnih obavijesti koja Vam stižu elektroničkim putem, možete to učiniti u poveznici za odjavu koju sadrži svaki takav e-mail ili klikom na Odjavu na našoj internetskoj stranici.

Ostala navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva na e-mail adresu zop@ingbiro.hr. Pritužba na obradu osobnih podataka podnosi se nadzornom tijelu na adresu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb. Inženjerski biro d.o.o. obrađuje osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, uz primjenu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za sprječavanje neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja osobnih podataka. Osobni podaci prikupljeni na temelju ove privole bit će pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu Vaše informiranosti o aktualnim uslugama Inženjerskog biroa d.o.o. i isključivo u razdoblju do povlačenja privole.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati slanjem e-maila na adresu zop@ingbiro.hr.