Ako ste zainteresirani za primanje obavijesti o webinarima, savjetovanjima i radionicama u organizaciji Inženjerskog biroa d.o.o., molimo da upišete svoju e-mail adresu. Time dajete privolu za obradu osobnih podataka radi obavještavanja o navedenim uslugama.

 

Vaš email:
   

 

Slanjem ovog obrasca potvrđujete da ste upoznati s pravom da u svakom trenutku od Inženjerskog biroa d.o.o. kao voditelja obrade možete zatražiti pristup svojim osobnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje njihove obrade kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu te pravo na prenosivost podataka. Također potvrđujete da ste upoznati s pravom da u svakom trenutku možete povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Ako u bilo kojem trenutku želite povući privolu za slanje newslettera i/ili drugih promotivnih obavijesti koja Vam stižu elektroničkim putem, možete to učiniti u poveznici za odjavu koju sadrži svaki takav e-mail ili klikom na Odjavu na našoj internetskoj stranici.

Ostala navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva na e-mail adresu zop@ingbiro.hr. Pritužba na obradu osobnih podataka podnosi se nadzornom tijelu na adresu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb. Inženjerski biro d.o.o. obrađuje osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, uz primjenu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za sprječavanje neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja osobnih podataka. Osobni podaci prikupljeni na temelju ove privole bit će pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu Vaše informiranosti o aktualnim uslugama Inženjerskog biroa d.o.o. i isključivo u razdoblju do povlačenja privole.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati slanjem e-maila na adresu zop@ingbiro.hr.